Kami & Shaklee, Kisah Kami

Tips Kekalkan Stamina Badan Yang Mantap


Alhamdulillah, pagi Sabtu hari tu dapat luangkan masa sekejap dengan encik suami tersayang, sebelum beliau bertolak ke Pahang untuk misi bantuan banjir. Mewakili team Selangor.

Seronok sangat sebenarnya bila tengok perubahan stamina suami sekarang. Kalau dulu memang cepat je beliau terasa letih. Maklum la masa tu berat badan pun memang obesiti. Gaya hidup pun kurang sihat, makan ikut sedap rasa je, bersenam apatah lagi, memang jarang sangat.

Tapi, sekarang bila ubah gaya hidup. Makan pun lebih terkawal & bersenam pun dah lebih konsisten. Setiap minggu juga jogging dan sesekali main futsal. Riadah memanah tu memang tak tinggal la. Akhirnya, berat badan pun dah kembali kepada normal. 😋

Sekarang, badan pun lebih cergas dan sihat. Tambahan lagi, bila amalkan makan vitamin setiap hari. Antaranya, Vitamin C, Lecithin, Alfalfa, Omega Guard, Herblax, Garlic dan antara yang paling best adalah Ostematrix.

Jadi, sama-samalah kita bantu encik suami ye agar sentiasa ada stamina yang baik. Sebab mereka ini adalah ketua keluarga yang berusaha kuat untuk mencari nafkah buat keluarga. Bila suami sihat & cergas untuk bekerja, kita pun mesti happy kan. 😊

#liveamazing #shakleeEffects

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge