Kami & Shaklee, Kisah Kami

Tips Atasi Sembelit Dengan Mudah Dan Selamat


Suasana di pagi hari. Hujan turun, jadi berbarislah bekas dan besen di belakang rumah. Doakanlah kami ye, minggu ini diuji dengan ketiadaan air.

Ok, apa2pun pagi ini mesti teruskan bersemangat. Yeay! Oh ye, nampak kan saya ada pegang satu botol tu. Sebenarnya, ada cerita di sebaliknya. Ni yang nak share ni. Namanya Ostematrix, masa mula2 nak sebut dulu, terbelit-belit rasa nak sebut. Sampai suami pun sebut vitamin putih je. Dululah, sekarang dah ok. 😊

Saya ini dulu memang kekadang mengalami sembelit. Masa itu memang tak kenal lagi la dengan Ostematrix ini. Sampailah masa lepas lahirkan Yusuf. Kawan ada cerita, Ostematrix ini boleh elakkan sembelit. Masa dalam pantang itu, memang baru lagi kenal dengan Shaklee, tanpa fikir panjang terus je order Ostematrix. Alhamdulillah, lega sangat. Bayangkan sembelit masa dalam pantang dan luka pun belum sembuh. Menangis tau. 😭

Syukur sangat ada Ostematrix sebagai ikhtiar, lancar je. Yang bestnya lagi, pelik pun ada juga masa tu. Badan kita jadi cergas, lenguh2 dan lain2, semua hilang. Tu yang orang jadi hairan, betul ke dalam pantang ni, nampak sihat & cergas je. Ehe. Sejak daripada itu, memang dah jatuh hati dengan Ostematrix ini dan sampai sekarang saya & suami amalkan.

Antara yang paling best daripada yang best. Kami boleh share cerita dan pengalaman sendiri je. Nak lebih percaya dan rasai sendiri, mestilah kena amalkan juga. Serius, sangat berbaloi! 👍👍👍

Azean 😊
013-9415831

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge