Umum

Surirumah Sepenuh Masa Yang Ada Income Bulanan 4 Angka

[Surirumah Sepenuh Masa Yang Ada Income Bulanan 4 Angka]

Panjang pula tajuk kali ini. Sebenarnya, itulah antara target saya utk 6 bulan drpd sekarang. Bukannya saya tak pernah rasa income bulanan sebanyak 4 angka. Memang dah pernah rasa tapi ketika itu saya terikat dengan waktu kerja dengan majikan. Saya ni jenis yg tak suka terikat dengan waktu kerja ‘ofis hour’. Itu bukanlah jiwa saya.

Jadi, apa yang saya buat. Saya memilih untuk jadi surirumah sepenuh masa walaupun ada kelulusan ijazah. Saya memang dah setkan impian, untuk jaga anak sepenuh masa, melihat anak membesar depan mata, nak menikmati momen2 terindah ketika fasa anak sedang membesar, nak bermain sepuasnya dengan anak, nak hantar anak ke sekolah sendiri & nak jadi cikgu pertama kepada anak saya, Yusuf. 😊

Alhamdulillah, Allah pertemukan saya dengan bisnes yang dapat menjamin masa depan saya & keluarga. Saya hanya buat dari rumah bersama dengan Yusuf. Saya tak perlu risau, sebab bisnes ini dapat diwarisi oleh anak cucu saya nanti. Saya pun dah plan, akan usahakan sebaiknya supaya Yusuf nanti tidak perlu ambil sebarang pinjaman untuk melanjutkan pelajarannya.

Syukur, sekarang saya dah hampir income 4 angka. InsyaAllah, dalam masa 6 bulan nanti akan terus konsisten dengan 4 angka. Pada masa yg sama, kami akan bantu anak didik team AsSaffworks yang kini telah mendapat income akan berjaya mencapai dan konsisten dengan 3 angka dan juga dengan 4 angka.

Mohon doakan saya, agar target & impian saya tercapai. InsyaAllah selagi bernyawa, saya akan berusaha untuk teruskan tanpa henti. Sebab saya buat, bukan semata-mata utk kepentingan sendiri, tapi untuk bantu insan2 lain supaya mendapat peluang yg sama juga. Saya suka berkongsi apa sahaja yang mendatangkan manfaat & kebaikan. Maka, saya telah abadikan segala perkongsian di sini : www.azeanmusa.com
Mudah-mudahan berterusan menjadi saham akhirat walaupun saya telah tiada di dunia nanti :’)

Terima kasih semua, sebab sudi baca. 😍

Ada yang nak belajar dan ingin berjaya mencapai segala impian?
Jom saya kongsikan khas buat anda.

Azean,
Founder AsSaffworks
013-9415831

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge