Umum

Tips Mudah Untuk Kurus Tanpa Perlu Diet

Bila masuk bulan Muharram, memang kami berazam nak lebih konsisten untuk berpuasa sunat. Sebab dalam bulan Muharram memang kita disunatkan untuk perbanyakan berpuasa & solat malam.

Teringat ada baru2 ni, suami meluahkan yang dia kini rasa sangat mudah untuk berpuasa berbanding dulu. Kalau nak tahu, suami dulu pernah obesiti, berat badan mencecah 90 kg lebih. Ketika itu, memang beliau rasa payah nak berpuasa, nafsu makan kuat, cepat letih & lapar.

Alhamdulillah, saya sebagai isteri senyum kesyukuran dan hati berbunga2 sangat melihat perubahan positif yang berlaku kepada suami. Sekarang, stamina badannya dah sangat baik. Usahanya yang kurang daripada setahun, kini berjaya mengekalkan berat dan bmi normal. Hilang berat dalam 20 kg. Tidak perlu untuk bersusah payah & berbelanja besar.

Hanya perlukan semangat & disiplin yang tinggi untuk rajin amalkan gaya pemakanan yang sihat, rajin bersenam & rajin makan vitamin seperti Omega Guard, Lecithin, Alfalfa & Herblax. Buatlah 3 perkara tersebut secara konsisten. InsyaAllah, pasti akan mendapat hasil yang luar biasa hebat. 😊

Sesiapa yang rasa tak tahu bagaimana nak bermula, boleh pm ye. Nanti kami akan share pengalaman & tips dengan lebih detail lagi.

Dulu :

Kini :

www.azeanmusa.com

#healthylifestyle
#founderAsSaffworks
#ourshakleestory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge