Umum

Sabun Basuh Baju Tanpa Bahan Kimia Yang Sangat Menjimatkan

Sabun “Fresh Laundry Concentrate”
Bila bekerja dari rumah ni, macam biasalah pagi2 mesti selesaikan basuh baju. Tapi ada satu benda yg buat saya pelik, setiap kali basuh baju, tengok sabun ni asyik ada je lg. Eh, terasa lambatnya nak habis. 

Bukan apa, dulu masa guna jenama XXX, setiap 1 bulan atau 2 bulan sekali mesti beli sabun basuh baju. Tapi kali ni tidak, belum pernah beli lagi. Mula guna sabun Fresh Laundry ni sejak Oktober 2015 dan sampai sekarang, Julai 2016 belum habis lagi. Boleh bayangkan betapa lamanya bertahan. Dlm 10 bulan tau. Lama kannn…

Pagi tadi tengok, mmg dah kurang tp masih ada lg, mmg boleh 1-2 bulan lg, ke lebih drpd itu. Wow. Adakah utk keluarga kecil kami ni, boleh tahan sampai setahun. Seronoknya, harga pun sgt2 berpatutan & menjimatkan.

Sekarang, baru la kami percaya. Dulu dengar je orang berkongsi pengalaman. Kami tekad utk tukar sabun basuh baju kepada sabun Fresh Laundry ni, sbb ia bebas bahan kimia, mmg best, elakkan pencemaran air, utk yg alergik ke lagi la sgt membantu. Lepas tu, tak akan menyebabkan mesin basuh kita berkarat. 

Ini mmg first time kami guna, sgt2 berpuas hati, baju pun bersih sempurna & berbau fresh. Bila dah ada pengalaman sendiri ni, seronok sgt, lps ni bolehlah kami hadiahkan buat 2 org mak kami yg tersayang.

Bila dah begini, jawabnya..kami akan terus setia la dgn yg satu ni..

   
#FreshLaundry
#semulajadi_selamat
#bebasbahankimia
#tahanlama
#tsunamishaklee

With love 🙂 Norazean Musa 013-9415831

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge