Umum

Bisnes Yang Modal Kecil Tapi Untung Besar

Bisnes untuk keluarga
Banyak2 bisnes yg saya pernah buat, saya mmg sgt suka dan plg selesa dgn bisnes yg sekarang ni. 😘

Ehe, mcm banyak sgt bisnes dulu ye…
Sejarahnya, mmg saya pernah jadi pengusaha coklat, buka kiosk nasi lemak, jual pakaian dan makanan kat tapak2 niaga tu…biasa dah. 😁

Seronok semua tu, banyak ilmu & pengalaman yg dapat. Tapi tu zaman bujang la, boleh zass ke sana sini. Banyak perkara juga kena atur, masa, tenaga, stok, bahan mentah lg, teknikal2 yg lain lg. 😓

Tapi, lepas buah hati pertama kami ni lahir, mmg bertukar dah bidang bisnes. 😊 Alhamdulillah, syukur sgt dipertemukan dgn bisnes yg ohsem ni.

Asalnya, sbg pengguna je. Tapi, tak sangka boleh jadi satu kerjaya. Suka2, sbb boleh buat kat rumah je atau kat mana2 pun. Bisnes yg bermodal sgt kecik, mudah diurus dan tak perlu simpan stok. Pastu, saya plg seronok sgt, sbb boleh sentiasa bersama dgn anak tersayang, Yusuf. 😆😍

Jadi, bg sesiapa yg terfikir nak buat bisnes yg mudah secara full time atau part time tu. Saya mmg galakkan utk anda try bisnes ni. Sebolehnya, utk first time, buatlah bisnes yg tanpa modal besar ye. 😃

Nak kami bantu…jommm 🙂

#founderAsSaffworks
#tsunamiShaklee
#pm0139415831

With love 🙂 Norazean Musa 013-9415831

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge